Apotheek zkt. Apotheker

Apotheek Melotte in Oudsbergen zkt. apotheker

 

Ben jij een apotheker met aandacht voor de patiënt, die begaan is met de patiënt, luistert en graag advies geeft, interesse heeft in het maken van een medicatieschema, en nauwgezet magistrale bereidingen maakt? Ben jij ondernemend en weet je van aanpakken?

Kathleen Melotte en haar team zijn op zoek naar een collega-apotheker die met veel enthousiasme het team wil versterken.

Apotheek Melotte is niet zomaar een apotheek. Als je er binnen wandelt, merk je dat meteen. Liever voorkomen dan genezen is ons motto. Wij geven echt om mensen en zijn bezig met hun gezondheid. We luisteren naar wat ze nodig hebben en helpen hen als huisapotheker met hun medicatie maar werken ook preventief. Met onze orthomoleculaire bijscholing hebben wij dan ook een grote interesse in natuurlijke geneesmiddelen. Verder bieden wij onze klanten een breed assortiment aan van supplementen, sportvoeding, cosmetica.

Vanaf februari 2021 zoeken wij een halftijdse apotheker. Indien gewenst, kunnen we de mogelijkheid van een voltijdse job bespreken waarbij dan een halftijdse bij apotheek Melotte en een halftijdse in een andere apotheek waarmee we samenwerken.


Heb je interesse stuur dan asap een mail met cv en motivatie naar
info@shop.devosapotheek.be en/of bel me op mijn gsm 0476 22 81 34. Spreek liever geen boodschap in maar stuur een sms indien ik niet meteen kan antwoorden!